Adverteren
Klorner

Almanak

2024

Ook in 2024 geeft Stichting Kolhorn Vooruit weer een Klorner Almanak uit.
Na de positieve reacties op de eerste uitgave, wordt er momenteel al hard gewerkt aan de editie van 2024.


Deze keer wordt deze geheel in kleur gedrukt & bieden wij lokale bedrijven de mogelijkheid op in de Almanak te adverteren tegen een schappelijke prijs, zoals hieronder vermeld.

De Klorner Almanak heeft voor 2024 een oplage van 750 stuks & wordt in de laatste week van december huis aan huis bezorgd in Kolhorn en de buitengebieden van Kolhorn.

Deze almanak biedt de lezer een jaaroverzicht van de evenementen die worden georganiseerd in Kolhorn, door de vele stichtingen en verenigingen die het dorp rijk is. Het is dus een bewaar exemplaar die heel het jaar door zal worden geraadpleegd door menig Kolhorner.

Wilt u in deze Almanak adverteren? Dat kan, vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. 
 
 
 
 
 
Middel (A6 liggend) € 55,-
 
 

De Almanak wordt gedrukt op A5 formaat, adverteren kan op A6 (liggend). Tevens wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de website van de Almanak, waar evenementen die op het moment van drukken nog niet bekend zijn te vermelden zodat ook deze evenementen alle aandacht krijgen die zij verdienen. Op deze site is een stuk gereserveerd voor bedrijven die adverteren in de Almanak. Wij zullen uw advertentie dan door laten linken naar uw bedrijfspagina, indien aanwezig.