Bestuursvergadering 18 februari 2011

Tijdens de bestuursvergadering van 18 februari 2011, hebben de huidige bestuursleden, een nieuwe voorzitter en een nieuwe secretaris gekozen.

Het huidige bestuur van Kolhorn Vooruit bestaat uit de volgende leden:
Voorzitter: Rob Dresken
Secretaris: Fenny van Oudenaarde
Penningmeester: Guda Knijn
IJsmeester: Cees Visser
Bestuurslid: Ton Schreur
Bestuurslid: Dirk Groet


Ons doel voor 2011 is zo veel mogelijk plezier maken met zoveel mogelijk mensen.

 Wat kunt u van ons verwachten in 2011: 

  • Vrijdag 4 maart heeft het bouwteam van de Bruine Boet een vergadering, tijdens deze vergadering, zal een besluit moeten worden genomen, hoe we nu verder gaan.
  • Zaterdag 5 maart zal de IJsmeester de ijsbaan laten leeglopen.
  • Zaterdag 12 maart zal de verlichting van de ijsbaan worden verwijderd, en de gaten van de verlichtingspalen worden volgestort met zand, zodat de schapen hun poten niet kunnen breken, gedurende hun zomerverblijf op de ijsbaan.
  • Dirk Groet en Cees Visser zijn druk bezig om ons schuif en veegmaterieel van de ijsbaan, weer gereed te maken voor de winter van 2011/2012.
  • Tijdens Koninginnedag zullen wij ook weer een mooi programma voor u organiseren.
  • De Gemeente Niedorp organiseert op 21 en 22 augustus de Westfriese Waterweken, we zijn in overleg met de Gemeente, of Kolhorn Vooruit tijdens de Waterweken een activiteit gaat organiseren, dat aansluit bij het thema Westfriese Waterweken.
  • We zijn bezig om een leuk programma te bedenken voor de Kolhorner Kermis 2011 (17-18-19 september), heeft U zelf een leuk idee over een activiteit die we tijdens de Kermis kunnen organiseren, neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden.
  • Wij zullen op korte termijn onze website , http://www.kolhorn-vooruit.nl/ updaten, via de site zullen wij u op de hoogte houden van onze activiteiten.

 Het bestuur van Kolhorn Vooruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.